Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kikaptak a lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 07.

Kikapott a Fehérép-Alcoa FKC a Győri Audi ETO KC-től a ma esti találkozón. A Kofém Sportcsarnokban tartott bajnoki mérkőzés végeredménye ugyan 28-33 lett, ám a fehérvári lányoknak nem kell szégyenkezniük, hiszen a legjobb hazai csapattól szenvedtek vereséget.

Tovább...
 
Végre győzött az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 06.

ImageA ma esti Albacomp – Atomerőmű SE összecsapása a fehérvári játékosok győzelmével végződött. Az Albacomp szerb légiósa, Radovics (29/9) kimagasló játékának (is) köszönhetően, végig vezetve, 18 ponttal nyertek fiaink. A végeredmény: 89:71 lett. A play-off negyedik mérkőzésére csütörtökön kerül sor Pakson.

Tovább...
 
Zártkapu helyett pénzbüntetés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 05.

ImageMa tárgyalta az MKOSZ Központi Versenyirodája a Az Albacomp – Atomerőmű SE botrányos mérkőzésén történetek. Mint ahogy hírt adtunk róla: a múlt szerdai meccsen a bírót inzultálták a fehérvári szurkolók, s különböző tárgyak bedobálásával zavarták a rendezvényt. Ezért a Versenyiroda 730.000 Ft büntetést rótt ki az Alba Regia SC Kft.-re. A jó hír viszont, hogy holnap este nem zártkapus mérkőzést tartanak az ARÉV Csarnokban.

 
Palkovics Krisztián boldog, és egyelőre nem hajózik el Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageEBEL, győzelmek, A-csoport. Aztán pedig rengeteg kérdés az újságírók és az on-line fórumok aktív szereplőitől. Így teltek az elmúlt hetek Palkovics Krisztián számára, aki az Alba Volán SC egyik leghíresebb és legeredményesebb játékosa. Mindenki arra kíváncsi: Megy, vagy marad Székesfehérváron? Többek között én is. Bár beszélgetésünk során a magánélete is szóba került. Sőt…

Tovább...
 
Ocskay Gábor és a "Nagy Kérdés" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 04.

ImageOcskay Gábor nem mámorosodott meg a sikertől. Tudja, hogy a jelenben kell megterveznie a jövőjét, amelyhez persze nem árt egy tökéletes társ sem. A hoki kapcsán pedig még mindig nem dőlt el a „menni vagy maradni?” – dilemma. Vagy mégis?

Tovább...
 
Ismét győzött a Paks Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 03.

ImageNem sikerült egyenlítenie az Albacomp kosárlabda csapatának Pakson. A fehérvári fiúk szerdán kikaptak az Atomerőmű SE csapatától, így nagyon fontos lett volna, hogy ma idegenben nyerjenek. A végeredmény azonban 94:75 lett a paksiak javára, akik így 2:0-ra vezetnek a negyeddöntőben, s már csak egy győzelem hiányzik ahhoz, hogy az első négy közé bejussanak. Az Albacomp egyetlen esélye a továbbjutáshoz, hogy zsinórban egymás után háromszor nyerjen.

Tovább...
 
Vereséget szenvedtek a kézilabdás lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

Kikapott a Fehérép-Alcoa FKC együttese a debreceni találkozón ma délután. A női kézilabda NB I rangadón 36-31-re nyert a DVSC-AQUATICUM. A fehérvári lányok ugyan még mindig nem állnak rosszul a tabellán, de azért még három meccset meg kell nyerniük ahhoz, hogy a 4. helyüket tartani tudják.

 
Megszakadt a győzelmi sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

Hét győzelem után megszakad a Fehérvár FC győzelmi sorozata. Néhány perccel ezelőtt ért véget a Fehérvár FC újpesti vendégszereplésének, ahol sajnos 1-0 arányban kikaptak a piros-kékek. 

Tovább...
 
A Fehérép-Alcoa új vezetőedzője: Sótonyi László Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 02.

Sótonyi Lászlót választották meg a Fehérép-Alcoa FKC női kézilabda-csapat új vezetőedzőjévé, aki az utóbbi három szezonban a százhalombattai férfi kézilabdázókat irányította. Sótonyi Lászlóval két éves szerződés kötött a Fehérép.

 
Botrányosan, de győzött a Paks Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

ImageGyőzött az Atomerőmű SE az UNIQA férfi kosárlabda NB I rájátszásának negyeddöntőjében. A mérkőzés rendkívül szoros volt, a második negyedben pedig többször ítéltek jogtalanul a bírók támadóhibát a hazai játékosok ellen. Ez persze nem tetszett a fehérvári közönségnek, amelyet hangos szidalmakkal és repülő tárgyakkal jeleztek is.

Tovább...
 
Egyelőre még nem tolonganak a szponzorok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. április 30.

ImageAz Alba Volán jégkorongozóinak fantasztikus sikereitől zeng a hazai és a külföldi sajtó egyaránt. E téma ugyanis mindenkit érdekel: bejutni az EBEL-be, s kivívni az A-csoportba jutást? Rendkívüli teljesítmény. Azt gondolnánk, hogy ezek után a leendő szponzorok sorban állnak ajánlataikkal az Alba Volán SC ajtaja előtt. De vajon tényleg így van ez? Erről beszélgettem Gál Péter Pállal, a Sportbizottság elnökével.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7415 - 7425 / 7426